Симон Милков, автор и водещ на популярната  в социалната мрежа

...
Симон Милков, автор и водещ на популярната  в социалната мрежа
Коментари Харесай

Журналистът Симон Милков обяви гладна стачка

Симон Милков, създател и водещ на популярната  в обществената мрежа „ Facebook “, графа „ Шибанистан “, афишира подготвеност за гладна стачка. Повода, е негови нарочни видео-репортажи и лично следствие по сигнали на почитатели и жители, по отношение на „ произвола “, както той го назовава, в ОДМВР Велико Търново.

„ В понеделник, 22.08. в 10:00 часа стоя заключен с белезници пред входа на МВР, в София, до момента в който не бъда изслушан от Министър Демерджиев и до момента в който не стартират дейни дейности по изчистване на „ шлаката “ в униформа дерибействаща в ОДМВР, Велико Търново! “, споделя още журналиста пред аудиторията си.

Както към този момент писахме, след всичката информация, видео-репортажи и сигнали на медията  до Министерство на вътрешните работи, бяха препоръчани за накзание четирима чиновници на ОДМВР – Велико Търново, за нарушаване на служебната дисциплинираност, след проверка на дирекция „ Вътрешна сигурност “. Цялата кореспонденция по инспекцията на „ вътрешна сигурност “, е изпратена  на Окръжна прокуратура, за поризнасяне за съществуването на закононарушение от общ темперамент.

Публикуваме цялото писмо до медиите, Президента на Република България, Министерски съвет и Премиерът Гълъб Донев, както  Министерство на вътрешните работи и  Омбудсмана, без редакторска интервенция:

ДО:

Г-н Румен Радев

Президент на Р. България

Г-н Гълъб Донев

Министър – ръководител на Р. България

Г-н Иван Демерджиев

Министър на вътрешните работи

Омбудсман на Р. България

град София, България

ОТНОСНО:

ГЛАДНА СТАЧКА

От:

Информационна организация „ БезпартиенБГ “ / bezpartien.bg/

УВЕДОМЛЕНИЕ

УВАЖАЕМИ Г-Н ПРЕЗИДЕНТ,

УВАЖАЕМИ  Г-Н ДОНЕВ,

УВАЖАЕМИ Г- Н ДЕМЕРДЖИЕВ,

УВАЖАЕМА Г-ЖО КОВАЧЕВА,

На 22. 08. / ПОНЕДЕЛНИК/ разгласявам гладна стачка пред Министерство на вътрешните работи на улица „ 6-и септември “, град София.

Действията ми са предизвикани заради цялостната абдикация на  ръководството на Министерство на вътрешните работи, що се отнася до своеволията и произвола на подчинените в ОДМВР –Велико Търново и по особено:

Комисар Димитър Машов

Стефан Николов / „ Охранителна полиция “/

Христо Христов / ОДМВР/

Радостин Върбанов / КАТ Велико Търново/ и Милена Обретенчева / Фондация „ Пострадали при ПТП “

Ангел Исаев / младши п-ки контрольор в ОДМВР/

Сотир Ушев / бизнесмен/

Румен Янков / бизнесмен/

Евгени Донев / Мания Груп Секюрити/

Умишлено поставям бизнес и управлението на ОДМВР под един знаменател. Вашата дирекция, се е трансформирала в „ обичай пазар “ за производства, скалъпени тъжби, ухажвани „ жлабоподатели “, скалъпени обвинеия и каквото още поискате, което „ въплъщава “ правовата страна. Страна членка на Европейски Съюз.

Вече 8 месеца работя по зрителски сигнали, във връзка със зллоупотреба със служебно състояние, острана на някои „ особени “ и „ резултатни “ служители на реда. Също и с натъпило ПТП на чиновник на КАТ, с персоналният му автомобил. ПТП обгърнато в тайнственост.  Също, във връзка със корист със застрахователни компенсации на потърпевши или починали при ПТП или ТПТП. Както информацията, която „ извира “ от структурата ви в регионалният град, стигаща до конктретни лица, които показах на няколко нарочни срещи с Комисар Калоян Драганов, както и представители на ГДНП. 3 пъти, бях канен в постройката на ГДНП. 2 пъти, се срещах със чиновници на д-я „ Вътрешна сигурност “. Имам и отговор от там, само че няма отговор от бившето управление на Министерство на вътрешните работи и до ден сегашен. Нямате и визия на какво съм подложен през последните 3 месеца. Нямате и визия, по какъв начин се тъпче един младеж, който е решил да работи в услуга на българския жител. Онзи жител, който бива обичай в центъра на Велико Търново от съответна охранителна компания, която всякога при познавач. полицейска акция, бива преудпреждаван, ухажван и каквото още поискате. Този локален феодализъм, е част от моето всекидневие и работа, с който се боря към този момент 2 години интензивно и отбелязвам 11 години.

Показахме и направихме няколко видео-репортажи, в които „ играех “ ролята на медиатор сред потърпевши, публика и ОДМВР, защотоо хората просто ги е стреах да застанат с лицата си. Защото на следващия ден, Боже Господи, на следващия ден идват съответни чиновници и стартират да те мачкат и убеждават, че видиш ли не би трябвало да се жалваш и да приказваш повече със Симон Милков. Също, на следващия ден може да те пресрещне някой служител на реда, по тъмните улици на Велико Търново, а по-късно да се сдобиеш с Директива за птиците в „ момент “.

Показахме и Милена Обретенчева, която е представител на Фондация „ Пострадали при ПТП “,която е отличник по застрахователни каузи на потърпевши или починали при ПТП. Разкрихме, че тя е в особени взаимоотношения с н-ка на с-р „ Пътна полиция “ във Велико Търново. Показахме, че същата борави със „ характерна “ информация обвързвана с персонални данни, място на ПТП, тип на ПТП, потърпевши, близки на починали, мед. заведения, ОДМВР, дознатели, следователи, прокурори в случай че щете. Информация, която сама по себе си няма по какъв начин да набавиш току по този начин. Ние като публицисти на свободна процедура, без спонсори и НПО-та зада гърба си, финансирани от Америка или Русия, нямаме право да боравим с такава информация. Схемата със застраховките и обещетенията, след делата и разпоредителното решение на съда, се подписват контракти за цесия, като сумите се привеждат по сметките на сдружението, а след това, колкото госпожа Обретенчева реши толкоз стига до „ крайният консуматор “ / потърпевш или семейство на умрял при ПТП или ТПТП/. Луди пари се въртят там. Някои са милионери от позиция на стандарт на живот и имущество. Откакто се захванахме със случая и демонстрираме своеволията на чиновниците, нямате и визия на какво сме подложени, а сякаш не е правилно. Ние сме нарушители, наркомани и каквито поискате.  Институционално, посредством закона, който би трябвало да правоприлагат. Разкрихме информация и за съответна охранителна компания, която с изключение на, че злоупотребява с публични поръчки, злоупотребява и с пълномощията дадени им по смисъла на ЗЧОД, по смисъла на който имат и лиценз за частна охранителна активност. Същите пребиха като “ куче „, дребният наследник на кмета на Велико Търново – Даниел Панов, Ивайло Панов. Има и доста други случаи на бити и пребити хора, които или отиват  в чужбина, или жалбите им потъват в чекмеджето на Стефан Николов или пък просто се срещат с биячите, а по-късно отдръпват или не входират тъжби. От там също закани!

Нямам никакво терзание за дейнсотта си, нито пък за каквото и да било друго, само че през последните 3 месеца аз съм обект на закани, „ послания “ и каквото още поискате най-разнообразни, част от българският фолклор. През последните 3 месеца съм бил над 10 пъти в РУП Велико Търново или ОДМВР, с цел да пиша показания по някоя кореспонденция против мен и по отношение на видео-репортажите ни, по отношение на всичко разказано до тук. Не проверяват хората, които сочим в сигналите и видеата си, а проверяват Симон Милков. Кой му бил платил, по какъв начин, по кое време и къде. Защо би трябвало да заплаща някой въобще? Така ли схващат вашите чиновници сигналите, които подаваме? Може би, персонално те са привикнали да им се заплаща с цел да си свършат работата, по тази причина търсят „ заровено куче “ в Информационна организация „ Безпартиен БГ “, която е част от Сдружение „ Съюз на радио слушателите “ /СРС/?

Обявявам гладна стачка, до момента в който не бъда признат и изслушан от всички управителни „ тела “ в това министерство. Докато, тинята и нарушителите в униформа /не съответно за въпросните лица/ не бъдат „ изринати “ от системата на Министерство на вътрешните работи. За 8 месеца, никой в тази страна не прояви интерес към това, което разкриваме като информация. Не тъй като информацията, е недоказана. Не и тъй като, ние я изнасяме, а тъй като тук в региона някой прикрива някого. Не самичък ов региона, а и на равнище Министерство на вътрешните работи и Д-я „ Вътрешна сигурност “, в случай че щете. Крайно време е, да се обърнете към жителите. Нямате и визия, какво е да искаш да окажеш помощ на семейство, което одеве, е изгубило непосредствен в ПТП, а отсреша тези, които би трябвало да работят в услуга на обществото работят в услуга на избрани бизнес и каквито желаете ползи.

Абсолютно сериозен съм в желанията си! Бъдете сигурни, че добре ще се „ заключа “ пред входа на Министерство на вътрешните работи. Няма да мръдна от там до момента в който не видя действителни дейности отстрана на управлението на Министерство на вътрешните работи и страната. Крайно време е, да си влезете във ролята. Крайно време е, да бъде отхвърлен „ тумора “ олицетворяващ Министерство на вътрешните работи и българската полицейска униформа. Това не е „ дрънканица “, не е и „ умишлен “ сигнал, а живота на едина младеж на 30 години, който реши да уточни истината, да я назова и покаже пред обществеността.

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР